Какво е Световен пакт за осъзнатост?

Планетата Земя е в опасност, заради неосъзнатите дейности на човечеството. Единственото решение да издигнем осъзнатостта на всеки отделен човек е като учим с личен пример на следните идеали:

  1. Обичайте всички същества, осъзнато или не и ги канете да учавстват в построяването на един по-добър свят.
  2. Разширявайте знанието си за това кое е благотворно за всички живи същества и какво нарушава прогреса към мира и добруването на планетата.
  3. Подготвяйте членове и доброволци на Световния Пакт на съзнателността, така че те да могат да помагат спонтанно и безкористно при появяването на различни ситуации.
  4. Създавайте ентусиазъм у хората като част от решението на проблемите, за да бъдем част от процеса това човечество да бъде по-осъзнато за недостига на ресурси и по този начин да вземе необходимите мерки за защита на околната среда, правата на хората, животните и майката Земя.
  5. Образовайте се относно дълбоката отговорност, която всички носим чрез собтвените си действия и думи.
  6. Установете центрове, създайте министерства от активисти, Интернет страници, публикации и други методи, които провъзгласяват позитивните промени на култивиране на осъзнатост.
  7. Осигурете подкпрепа при спешни ситуации посредством демонстрации и кампании за осъзнатост (международни и национални), за да идентифицирате онези, които са отговорни за разрушаването на планетата и нейните обитатели, карайки ги да спрат грешките и да компенсират онези, които са пострадали.
  8. Създайте правни отдели, за да каните доброволци професионалисти, свързани със законите, за да можете да защитавате майката Земя и онези, които страдат от липсата на осъзнатост.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s